Dyrlæge Nykøbing Falster

 

Avl, drægtig, fødsel og kejsersnit

Netop fordi vores Dyrehospital i Nykøbing Falster råder over den ypperligste teknologi og ekspertise på dette område vælger mange at få foretaget fødsel og eventuelt kejsersnit hos vores dyrlæger i Nykøbing Falster.
Under hele drægtigheden, og specielt i den sidste del op til fødslen, er det vigtigt at følge fostrenes sundheds tilstand.Til dette formål råder vores dyrlæge i Nykøbing Falster over den mest avancerede ultralyds scanner. ( GE logic 9 ) som er samme type de bruger på rigshospitalet.
Med dette værktøj kan vi kontrollere blodstømmen både i fosterets hjerte og i navlestrengen med dobler teknologi.
Ultralyd hundUltralyd kat


På denne måde ved vores dyrlæge i Nykøbing Falster på forhånd hvilke problemer fostrene måtte have før vi går i gang med fødslen, og eventuelt kejsersnit.
Dyreklinik
Hvalpe Guldborgsund-dyrehospital
Personnalet på vores dyrehospital i Nykøbing Falster har stor erfaring og rutine i kejsersnit og håndtering af nyfødte hvalpe og killinger.
Falsters kattehjemSonde-Sakskoebing
De nyfødte får den bedst mulige start på livet. Vores dyrehospital i Nykøbing Falster råder nemlig over en  kuvøse, her er den optimale temperatur og ilt koncentration.
De små bliver om nødvendigt sondefodret mens de endnu ligger i kuvøse.
Før parring kan vores dyrlæge i Nykøbing Falster hjælpe drægtigheden i gang med brunst undersøgelse og eventuel inseminering.

Mikroskopi hundloebetid